Ligging

Onze school is centraal gelegen in Antwerpen en dus heel makkelijk bereikbaar! Ons adres is Kerkstraat 153 / 2060 ANTWERPEN, maar de ingang van onze school bevindt zich momenteel via de Lange van Bloerstraat 90.

Bereikbaarheid

Wie dichtbij woont kan perfect te voet naar de school komen. Het is niet alleen goed voor het milieu, het is ook geweldig voor je gezondheid…

Onze school is ook perfect te bereiken met de fiets. We hebben op onze school voldoende fietsenstallingen voorzien zodat je fiets altijd veilig en droog staat… Voor wie het Antwerpse Velo-systeem gebruikt, er is ook een Velo-station vlak bij de school.
Link: Velo Antwerpen

Er stoppen verschillende bussen en trams dichtbij onze school. Op de site van De Lijn kan je opzoeken welke bussen en trams je tot aan onze school brengen.  Je kan op school een gratis BuzzyPass aanvragen. Met dit abonnement kan je altijd en overal de tram en bus nemen.
Link: De Lijn

Wie van heel ver moet komen kan natuurlijk ook altijd de trein nemen. Het Centraal station ligt op 10 minuutjes wandelen van onze school. Bekijk wel even op de site van de NMBS welke trein je moet nemen om op school te geraken.
Link: NMBS

De auto is een goede manier om vlot ergens te geraken. Je kan perfect naar school komen met de auto, al raden we dat af om een aantal redenen:

  • Auto’s zijn niet zo goed voor het milieu
  • Antwerpen centrum is moeilijk bereikbaar en heeft vaak te kampen met lange files
  • Rondom de school geldt overal betalend parkeren. Een dag parkeren kost je €3,5!