Sint-Jozefinstituut

BuSO OV3
– Type basisaanbod
– Type 3

 

Adres:

Kerkstraat 153
2060 ANTWERPEN
(ingang via Lange van Bloerstraat 90)

Telefoon:
03/235.40.00

E-mail:
info@sjikerkstraat.be

Heeft u een vraag of opmerking? Gebruik dit contactformulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Privacyverklaring

Bereikbaarheid:

Onze school is centraal gelegen in Antwerpen en dus heel makkelijk bereikbaar! Klik op een vervoersmethode voor meer info:

Te voet
Voor wie dichtbij woont kan je perfect te voet naar de school komen. Het is niet alleen goed voor het milieu, het is ook geweldig voor je gezondheid…
Met de fiets
Onze school is ook perfect te bereiken met de fiets. Denk aan het milieu en haal je fiets uit de garage. We hebben op onze school voldoende fietsenstallingen voorzien zodat je fiets altijd veilig en droog staat… Voor wie het Antwerpse Velo-systeem gebruikt, er is ook een Velo-station vlak bij de school.

Link: Velo Antwerpen

Met het openbaar vervoer

TIP: Wie wil kan op school een gratis BuzzyPass aanvragen. Met dit abonnement kan je altijd en overal de tram en bus nemen.

Bus
Er stoppen verschillende bussen dichtbij onze school. Zoek op voorhand even op de site van De Lijn welke bussen je van thuis tot aan de school kunnen brengen…

Link: De Lijn

Tram
Er stoppen verschillende trams dichtbij onze school. Zoek op voorhand even op de site van De Lijn welke trams je van thuis tot aan de school kunnen brengen…

Link: De Lijn

Trein
Voor wie van heel ver moet komen kan je natuurlijk ook altijd de trein nemen. Het Centraal station ligt op 10 minuutjes wandelen van onze school. Zoek op voorhand wel even op de site van de NMBS welke trein je moet nemen om op school te geraken.

Link: NMBS

Met de auto

De auto is een goede manier om vlot ergens te geraken. Je kan perfect naar school komen met de auto al raden we dat wel af om een aantal redenen:

  • Auto’s zijn niet zo goed voor het milieu
  • Antwerpen centrum is moeilijk bereikbaar en heeft vaak te kampen met lange files
  • Rondom de school geldt overal betalend parkeren. Een dag parkeren kost je €5!

Een woord van dank aan onze sponsors: