Dinsdag 7 maart 2017 zijn Christina (Tinne) ten Hove – ABO leerling, Dieter Paeps – CLB en Paul Smit TA zeefdrukken a.i. op bezoek geweest in de grafische afdeling van het SISA. We gingen ons voorstellen en kijken wat de grafische opleiding (drukken en pre-press) allemaal te bieden heeft. We hadden uitgebreide gesprekken met de leerling begeleider verantwoordelijk voor deze afdeling. Verdere uitleg kregen we van de technisch adviseur en enkele vakleerkrachten binnen deze afdeling.

Tinne had de kans, en heeft die tenvolle gegrepen, om vragen te stellen. Zo kregen we inzicht in wat een lesweek allemaal omvat. Welke vakken er op het programma staan. We zijn ook door de verschillende praktijkklassen gelopen. Daar ontmoeten we mejf. Kriti Josy een oud leerling van onze school. Vorig jaar is ze met de verderzetting van haar grafische opleiding in deze school gestart.

Er is afgesproken dat Tinne terug op bezoek gaat tijdens de opendeurdagen op SISA samen met één van haar vakleerkrachten van Sint-Jozefinstituut