In de opleidingsfase bieden wij vanaf september 2021 vier basisopleidingen aan:

Basis Horeca

Leerlingen leren op een toffe en afwisselende manier de basis van de opleiding horeca.  Zowel koken, poetsen, wassen, strijken en kleine herstellingen krijgen een plek in deze opleiding.

Basis Metaal

In de opleidingsfase krijgen leerlingen een brede basis in metaal. Ze leren banden herstellen, fietsen onderhouden en herstellen, krijgen een basis van sanitair en verwarming installeren, leren carrosserie voorbewerken, voeren eenvoudige plaatbewerkingen uit, stellen onderdelen samen en leren lassen. Een zeer praktische opleiding, waarin materialenkennis en het gebruik van de machines om de werkstukken snel en correct af te werken erg belangrijk zijn.

Basis Haarverzorging

De leerlingen leren in de opleidingsfase een aantal basistechnieken zoals haar wassen, mooie opsteekkapsels maken, eenvoudig maquilleren, manicure en hoe omgaan met klanten.

Basis Hout

Vanuit eenvoudige oefeningen, waarbij de juiste gereedschappen en machines gehanteerd worden, stapt men geleidelijk over naar het maken van prachtige werkstukken. Zowel het voorbereiden, werken met diverse machines, behandelen, monteren als plaatsen en afwerken komen aan bod.